Beard Balm Större

Beard Balm

10-864

Ny

Percy Nobleman Beard Balm är ett vårdande skäggvax. Det ger medium stadga till skägget, samtidigt som det innehåller närande essentiella oljor som vårdar både skäggstrån och skäggbotten. Baserad på 100% naturliga ingredienser. En mix av jojobaolja, sheasmör och bivax. Den motverkar klåda och flagnade skägg, och ger en naturlig/matt finish. Den här en mild och lite rökig doft av patchouli, cederträ och mörka citrusoljor.

Användning
Skrapa upp en liten mängd med baksidan av nageln eller en mustaschvaxpicker. Värm upp i handflatorna och massera in i hela skägget. Borsta och styla som önskat. Kan användas i kombination eller utan skäggolja (börja med oljan).

Övrig information
Plåtburk med skruvlock

Volym
65 ml

Omdöme

Skriv din recension

Beard Balm

Beard Balm

Percy Nobleman

Frustrerad av den vanliga världen och alla oändliga ”ansiktslösa” produkter som fanns, strävade den brittiska entreprenören Freddy Furber efter att ändra uppfattningen av vad det betydde att vara en 2000-talets välskött och modern gentleman. Resultatet blev Percy Nobleman (som också har en egen serietidning) som gestaltar allt han anser att männen idag borde hålla kärt. I Percy Nobelmans breda sortiment ingår bland annat skäggoljor, skäggschampo, skäggborstar och så mycket mer.