Beard Balm Doftfri 75 g Större

Beard Balm Doftfri 75 g

10-914

Ny

The Bearded Man Company Beard Balm är en mjukgörande och återfuktande stylingprodukt för skägget. Den ger en lätt stylingeffekt som hjälper till att forma och hålla ihop skägget och får bukt med ostyrliga skäggstrån. Daglig användning håller skägget i optimal kondition. Den innehåller 100% naturliga ingredienser och är fri från syntetiska tillsatser.

Doft
Unscented

Vinnare av Grooming Awards 2015 för Bästa skäggstyling med motiveringen:
"Ett skäggvax med fin konsistens som formar och håller ihop skägget på ett naturligt sätt. Hela 24 spännande dofter att välja mellan!"

Vinnare av Grooming Awards 2014 för Bästa nykomling med motiveringen:
Skäggoljor, Beard Balm och mustaschvax i alla dofter du kan tänka dig, har fallit svenska skäggbärare i smaken. Vad sägs om doft av tobak, läder, drivved eller varför inte irländsk mossa, nyklippt gräs eller en skogspromenad?

Användning
Värm en liten mängd mellan handflatorna och massera in i skägg och styla. Använd gärna en svinhårsborste för att kamma igenom skägget och forma som önskat.

Övrig information
Plåtburk med skruvlock

Volym
75 g

Omdöme

Skriv din recension

Beard Balm Doftfri 75 g

Beard Balm Doftfri 75 g

The Bearded Man Company

The Bearded Man Company är ett familjeägt företag från Kent, England. Eftersom att de själva är med i forsknings-, utvecklings- och produktionsprocessen från början till slut kan de säkerställa en hög kvalitet varje liten bit på vägen. De tillverkar sina skäggvårdsprodukter av naturliga ingredienser i alla dofter man kan tänka sig, men utan några tvivelaktiga tillsatser.