CAO Brazilia Cariocas Större

CAO Brazilia Cariocas

10-555

Ny

Land Brasilien
Styrka Medium-Full
Arom

Leverans inom 1-2 dagar

59 kr

CAO

Namnet CAO står för initialerna för grundaren Cano A. Ozgener. Ozgener kommer ursprungligen från Armenien men hamnade så småningom i USA. Märket CAO skapades redan 1968, med varierad succé. Det var först i samband med den stora ökningen av cigarrintresset i världen under mitten av 1990-talet märket verkligen slog igenom. CAO utmärker sig idag för dels sin höga kvalitet men också för att tänja gränserna när det gäller presentation och nytänk i sina cigarrers tobaksval. Det är mycket vanligt att CAO cigarrer innehåller tobak från många olika ursprung

CAO Brazilia Cariocas

Efter många års sökande efter det finaste brasilianska täckbladet hittade CAO till slut vad det letade efter. Tillsammans med omblad och inlaga från Nicaragua har CAO skapat en mycket aromatisk cigarrserie med en exotiskt kryddig karaktär med viss nötighet. Det egentliga produktionslandet för denna serie är Honduras men då inget utav tobaken kommer från detta land och att karaktären är så brasiliansk så har vi valt att ange Brasilien som ursprungsland.

Format: Short Panetela / 15x102 mm / Brasilien/Honduras

För hel plåtask, köp 5st.

Upptäck liknande produkter

Omdöme

Skriv din recension

CAO Brazilia Cariocas

CAO Brazilia Cariocas

CAO

Grundaren Cano. A. Ozgeners initialer står för namnet CAO som skapades 1968. Deras succé var inte direkt utan det var först under mitten av 1990-talet cigarrmärket slog igenom på riktigt. CAO kännetecknas av sin höga kvalitet och nytänk när det kommer till tobaksvalen i deras cigarrer och de innehåller oftast tobak från flera olika ursprung.