Hipster Kit i Gåvoask Större

Hipster Kit i Gåvoask

10-1147

Ny

The Bluebeards Revenge Hipster Kit är det ultimata presentkitet till killen med stil! Det innehåller skäggolja, mustaschvax, en shavette och pomada till håret.
Värde 538 kr

The Bluebeards Revenge Cut-Throat 
En stilren shavette med Bluebeards logo på handtaget. Shavetter är som en klassisk rakkniv men med utbytbara rakblad, och används tillsammans med klassiska dubbelrakblad som bryts på mitten. Perfekt för konturrakning.

Beard Oil Classic Blend (50ml) 
En skäggolja med en klassisk herrdoft. Den ger näring till skägget och skäggbotten, har en mjukgörande effekt och ger en snygg lyster.

Moustache Wax Classic Blend (20 ml)
Ett transparant mustaschvax med den klassiska "Bluebeards-doften". Ett hårdvax som ger en hög stadga, behöver värmas upp ordentligt innan användning.

Pomade (100 ml)
Ett hårvax med industriell stadga och hög glans.
"Your tired excuses for looking scruffy and unkempt will no longer cut the mustard, so man up and get styled"

Omdöme

Skriv din recension

Hipster Kit i Gåvoask

Hipster Kit i Gåvoask

The Bluebeards Revenge

Ett gemensamt problem för miljontals män över hela världen är den envisa, hårda skäggstubben som även benämns som ”Blue Beard”. The Bluebeards Revenge är en serie rak- och hudvårdsprodukter med allt från rakkräm, shavetter och raktvål till schampo och pomade. The Bluebeards Revenge har produkterna som tar dig från ett otämjt djur till ett manligt mästerverk på bara några minuter.