Humidor Graphic leaf röd Större

Humidor Graphic leaf röd

10-520

Ny

Zino humidorerna är utrustade med ett av marknadens bästa fuktsystem. Den är självreglerande och ger en konstant relativ luftfuktighet på ca 72 % vid normal rumstemperatur vilket är idealiskt för cigarrförvaring.

De har med andra ord en utmärkt kapacitet och klarar utan problem de växlingar vi har i vårt klimat.
Humidorerna har genomgående en hög finish.

Graphic Leaf är en serie från Zino som har ett målat eller präglat motiv av ett tobakslöv.

Storlek: 310x230x118 mm. Rymmer ca 50-60 cigarrer.

Upptäck liknande produkter

Omdöme

Skriv din recension

Humidor Graphic leaf röd

Humidor Graphic leaf röd

Humidor - Behövs dom?

En humidor är ett slutet utrymme med kontrollerad fuktighet som används för att kunna behålla cigarrens rätta kondition. Det slutna utrymmet kan vara ett skåp, skrin eller något liknande som försetts med en fuktanordning.

För att cigarren ska hålla sin smak och kvalitet är det viktigt att den håller en fuktighet på ca 68-72% för de lite billigare short filler cigarrerna och gärna 70-72% för handrullade long fillers. Temperaturen är inte fullt lika viktigt, utan temperaturen vi normalt har i hemmet brukar fungera alldeles utmärkt så länge du inte förvarar cigarrerna intill ett element eller ett öppet fönster, utan i ett rum med en ganska stabil temperatur.

Humidoren är ett måste för förvaring av dina cigarrer då vi i Sverige har sådana extrema växlingar i vårt klimat. Det enda alternativet till en humidor är egentligen att inte förvara några cigarrer hemma överhuvudtaget. Köp istället någon enstaka cigarr som du vet kommer rökas inom en snar framtid för att inte riskera att smakerna försvinner.

Zino

Zino är kopplat till Davidoff och tillverkar cigarrtillbehör som humidorer, cigarretui och askfat av hög kvalitet och snygg design.