Humidor Acryl 20st ciggarrer Större

Humidor Acryl 20st cigarrer

10-565

Ny

Snygg enkel humidor i acryl där man kan beskåda ciggarerna utan att öppna humidoren.

Fuktarna, Boveda påsar, placeras i botten av denna humidor. Tillsammans med dessa och den mycket täta humidoren i akrylplast får man en mycket säker förvaring under lång tid. Med humidoren medföljer två påsar Boveda 72%.

Rymmer ca 20 st cigarrer i robusto format.

Storlek: 216x146x70 mm.

Upptäck liknande produkter

Omdöme

Skriv din recension

Humidor Acryl 20st cigarrer

Humidor Acryl 20st cigarrer

Humidor - Behövs dom?

En humidor är ett slutet utrymme med kontrollerad fuktighet som används för att kunna behålla cigarrens rätta kondition. Det slutna utrymmet kan vara ett skåp, skrin eller något liknande som försetts med en fuktanordning.

För att cigarren ska hålla sin smak och kvalitet är det viktigt att den håller en fuktighet på ca 68-72% för de lite billigare short filler cigarrerna och gärna 70-72% för handrullade long fillers. Temperaturen är inte fullt lika viktigt, utan temperaturen vi normalt har i hemmet brukar fungera alldeles utmärkt så länge du inte förvarar cigarrerna intill ett element eller ett öppet fönster, utan i ett rum med en ganska stabil temperatur.

Humidoren är ett måste för förvaring av dina cigarrer då vi i Sverige har sådana extrema växlingar i vårt klimat. Det enda alternativet till en humidor är egentligen att inte förvara några cigarrer hemma överhuvudtaget. Köp istället någon enstaka cigarr som du vet kommer rökas inom en snar framtid för att inte riskera att smakerna försvinner.

Boveda

Boveda har sedan 1997 tillverkat fuktare som gör det lätt för dig att skapa rätt miljö för dina cigarrer. Cigarrproducenter från hela världen rekommenderar att man använder Bovedas fuktpåsar för sin cigarrförvaring. Boveda strävar alltid efter 100% kundnöjdhet.