Baylis Shaving Set Mach3 Större

Baylis Shaving Set Mach3

10-1436

Ny

Leverans inom 1-5 dagar

1 169 kr

Mondial Baylis Shaving Set Mach3 är ett rakset med rakborste i grävlingshår och rakhyvel med fäste för Gillette Mach3, i ett ställ med kromfinish.

Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger är en rakborste av pure badger kvalitet. En billigare rakborste som är maskintillverkad. Hårstråna är lite grövre än andra modeller, vilket gör att det inte krävs lika mycket strån för att fylla en borste. Pure badger är lite styvare än annat hår från grävlingen, vilket ger en masserande effekt på huden. Till skillnad från svinborst är det lite mer flexibelt. Binder inte lika mycket fukt som dyrare kvaliteter, och passar därför bättre till rakkrämer än kompakta raktvålar. Färgen på borsten varierar från brungrått till svart, och har inte lika tydligt mörkt band. Passar alla normala hudtyper. Handtag i elfenbensfärgad harts med logotryck. Borststorlek Medium.

Mondial Baylis Razor Mach3 är en exklusiv rakhyvel med fäste för Gillette Mach3. Kromdetaljer. Handtag i elfenbensfärgat harts med logotryck. Handtillverkad i Italien.

Mondial Shaving Stand Moon är ett elegant rakställ i metall med kromfinish.

Specifikation

ModellnrBAY-STK-M
 
BorsttypGrey Badger
 
ModellnrRAZ-BAYLIS
 
RakbladGillette Mach3
 
MaterialIvory harts

Omdöme

Skriv din recension

Baylis Shaving Set Mach3

Baylis Shaving Set Mach3