Baylis Shaving Set Safety Razor Större

Baylis Shaving Set Safety Razor

10-1438

Ny

Leverans inom 1-5 dagar

1 335 kr

Mondial Baylis Shaving Set Safety Razor är ett rakset med rakborste i grävlingshår och säkerhetshyvel, i ett ställ med kromfinish.

Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger är en rakborste av pure badger kvalitet. En billigare rakborste som är maskintillverkad. Hårstråna är lite grövre än andra modeller, vilket gör att det inte krävs lika mycket strån för att fylla en borste. Pure badger är lite styvare än annat hår från grävlingen, vilket ger en masserande effekt på huden. Till skillnad från svinborst är det lite mer flexibelt. Binder inte lika mycket fukt som dyrare kvaliteter, och passar därför bättre till rakkrämer än kompakta raktvålar. Färgen på borsten varierar från brungrått till svart, och har inte lika tydligt mörkt band. Passar alla normala hudtyper. Handtag i elfenbensfärgad harts med logotryck. Borststorlek Medium.

Mondial Baylis Safety Razor är en exklusiv säkerhetshyvel. Handtag i elfenbensfärgat harts med logotryck. Kromdelaljer. Passar alla dubbelrakblad. Handtillverkad i Italien.

Mondial Shaving Stand Moon är ett elegant rakställ i metall med kromfinish.

Specifikation

Modellnr   BAY-STK-M
 
BorsttypGrey Badger
 
ModellnrRAZ-BAY-SAF
 
RakbladClosed Comb
 
MaterialIvory harts

Omdöme

Skriv din recension

Baylis Shaving Set Safety Razor

Baylis Shaving Set Safety Razor