Gibson Shaving Set Mach3 Större

Gibson Shaving Set Mach3

10-1439

Ny

Leverans inom 1-5 dagar

1 169 kr

Mondial Gibson Shaving Set Mach3 är ett rakset med rakborste i grävlingshår och rakhyvel med fäste för Gillette Mach3, i ett ställ med kromfinish.

Mondial Gibson Shaving Brush Grey Badger är en rakborste av pure badger kvalitet. En billigare rakborste som är maskintillverkad. Hårstråna är lite grövre än andra modeller, vilket gör att det inte krävs lika mycket strån för att fylla en borste. Pure badger är lite styvare än annat hår från grävlingen, vilket ger en masserande effekt på huden. Till skillnad från svinborst är det lite mer flexibelt. Binder inte lika mycket fukt som dyrare kvaliteter, och passar därför bättre till rakkrämer än kompakta raktvålar. Färgen på borsten varierar från brungrått till svart, och har inte lika tydligt mörkt band. Passar alla normala hudtyper. Handtag i svart harts med logotryck. Borststorlek Medium.

Mondial Gibson Razor Mach3 är en exklusiv rakhyvel med fäste för Gillette Mach3. Kromdetaljer. Handtag i svart harts med logotryck. Handtillverkad i Italien.

Mondial Shaving Stand Moon är ett elegant rakställ i metall med kromfinish.

Specifikation

ModellnrGIB-STK-M
 
BorsttypGrey Badger
 
ModellnrRAZ-GIBSON
 
RakbladGillette Mach3
 
MaterialSvart harts

Omdöme

Skriv din recension

Gibson Shaving Set Mach3

Gibson Shaving Set Mach3