Säkerhetshyvel med Logga Större

Säkerhetshyvel med Logga

10-1245

Ny

The Bluebeards Revenge Scimitar Double Edge Razor är en Safety Razor (säkerhetsrakhyvel) i snygg design med en etsad Bluebeards Revenge-logo.
Till en Safety Razor används DE-rakblad (Double Edge) som är billigare än rakbladen till systemrakhyvlar som exempelvis Gillette eller Feather och (enligt vissa, inte alla) ger en bättre rakning, men som med allt annat så ger övning färdighet.

Användning
Tvätta ansiktet och applicera rakkräm/skum. Sträck huden och var lätt på handen, låt rakhyvelns tyngd göra jobbet. Raka först medhårs och sedan sidledes (sidhårs?) om det behövs och är du ändå inte nöjd så kan mothårs provas med försiktighet. Avsluta med en återfuktande aftershave.

Övrig information
Längd 9,5 cm
Vikt 67 gram

Omdöme

Skriv din recension

Säkerhetshyvel med Logga

Säkerhetshyvel med Logga

The Bluebeards Revenge

Ett gemensamt problem för miljontals män över hela världen är den envisa, hårda skäggstubben som även benämns som ”Blue Beard”. The Bluebeards Revenge är en serie rak- och hudvårdsprodukter med allt från rakkräm, shavetter och raktvål till schampo och pomade. The Bluebeards Revenge har produkterna som tar dig från ett otämjt djur till ett manligt mästerverk på bara några minuter.