60 sekunders intensiv Skäggbalsam Större

60 sekunders intensiv Skäggbalsam

10-840

Ny

The Bearded Man Company 60 Second Intensive Conditioner är ett intensivt återfuktande och reparerande balsam för skägget. Baserat på 100% naturliga ingredienser. Den innehåller Shea Milk Proteins som ger en silkeslek yta på skäggstråna, samt Noni extrakt som gör att resultet av behandlingen syns omdelbart. En intensivbehandling på 60 sekunder som mjukgör skägget, ger en ordentlig fuktboost, motverkar torrt och sprött skägg. Fri från parabener, silikoner och SLS. Mild doft av citrus.

Vinnare av Grooming Awards 2015 för Bästa skäggvård med motiveringen:
"En intensiv fuktboost till skägget som har en ordentligt mjukgörande effekt. Ger kärlek och omvårdnad till skäg med lite längd."

Användning
Använd 1 gång per vecka eller efter behov. Används i rengjort, handdukstorkat skägg. Fördela en liten mängd i skägget, låt verka i 1 minut och skölj med ljummet vatten.

Övrig information
Plastflaska med pump

Volym
50 ml

Omdöme

Skriv din recension

60 sekunders intensiv Skäggbalsam

60 sekunders intensiv Skäggbalsam

The Bearded Man Company

The Bearded Man Company är ett familjeägt företag från Kent, England. Eftersom att de själva är med i forsknings-, utvecklings- och produktionsprocessen från början till slut kan de säkerställa en hög kvalitet varje liten bit på vägen. De tillverkar sina skäggvårdsprodukter av naturliga ingredienser i alla dofter man kan tänka sig, men utan några tvivelaktiga tillsatser.