Mustaschvax medium/hög stadga Större

Mustaschvax medium/hög stadga

10-1167

Ny

Percy Nobleman Moustache Wax är ett naturligt mustaschvax som ger en medium/hög stadga. Baserad på organiskt bixax med en mix av arganolja, vitamin E och babassu. Den ger en bra stadga och går att forma om under dagen. En rejäl förpackning i smidig plåtburk som räcker länge och är lätt att stoppa i fickan. Lite rökig doft.

Användning
Värm upp mustaschvaxet innan användning (t ex förvara i byxfickan, lägg på ett element). Skrapa upp en liten mängd med baksidan av nageln eller med en mustache wax picker. Värm mellan fingrarna. Applicera i mustaschen och fördela ut med en mustaschkam (en tandborste kan också funka bra!). Styla som önskat.

Övrig information
Plåtburk med skruvlock

Volym
20 ml

Omdöme

Skriv din recension

Mustaschvax medium/hög stadga

Mustaschvax medium/hög stadga

Percy Nobleman

Frustrerad av den vanliga världen och alla oändliga ”ansiktslösa” produkter som fanns, strävade den brittiska entreprenören Freddy Furber efter att ändra uppfattningen av vad det betydde att vara en 2000-talets välskött och modern gentleman. Resultatet blev Percy Nobleman (som också har en egen serietidning) som gestaltar allt han anser att männen idag borde hålla kärt. I Percy Nobelmans breda sortiment ingår bland annat skäggoljor, skäggschampo, skäggborstar och så mycket mer.