Parfym, Vax & Skäggolja gåvobox Större

Parfym, Vax & Skäggolja gåvobox

10-777

Ny

Captain Fawcett Parfum, Wax & Beard Oil Gift Set är ett exklusivt presentkit med parfym, skäggolja och mustaschvax i tre dofter.

Captain Fawcett Eau de Parfum (CF.8836) Original (50 ml)
En tidlös fougeredoft, baserad på receptet till Kapten Fawcetts favoritparfym, inspirerad av en sofistikerad gentleman. Den innehåller fräscha toppnoter med bergamott och mandarin, ett exotiskt kryddigt hjärta med kardemumma och koriander. Doften avrundas med vanilj, sandelträ och mossa. Parfymkoncentration.

Captain Fawcett’s (CF.332) Private Stock Beard Oil (50 ml)
Mjukgörande skäggolja som stärker både skägg och skäggbotten. Den innehåller en utsökt blandning av essentiella oljor. Mandelolja, jojobaolja och Vitamin E ger rikligt med näring. Handtillverkad i liten skala. Kommer i en glasflaska med glaspipett.

Captain Fawcett Moustache Wax - (3 x 15 ml)
Handgjorda mustaschvax baserat på noggrant utvalda ingredienser. Tillverkade enligt originalrecept från Kapten Fawcetts personliga anteckningar. Formar mustaschen och håller den på plats under dagen.
Dofter: Lavendel, Sandelträ och Ylang Ylang

Omdöme

Skriv din recension

Parfym, Vax & Skäggolja gåvobox

Parfym, Vax & Skäggolja gåvobox

Captain Fawcett

Captain Fawcett är ett varumärke inspirerat av äventyraren ”Captain Peabody Fawcett” som spårlöst försvann 1905 under en expedition längs Congo River. Hans koffert hittades 1997 och i fanns ett recept på ett mustaschvax som skulle ”keep a stiff upper lip, regardless”. Signaturvaxet finns i flera härliga dofter och du kan även hitta skäggoljor, raktvål, skäggkammar och allt annat en gentleman behöver för att hålla skägg och mustasch i trim.