Skägg & Mustasch Master Kit Större

Skägg & Mustasch Master Kit

10-744

Ny

Big Red Beard Combs Master Kit är ett snyggt träställ som innehåller en komplett uppsättning av storsäljarna från Big Red Beard Combs. 

2 st Big Red Beard Oil (30 ml)
100% naturliga skäggoljor som mjukgör och ger näring till skägget och skäggbotten. Den innehåller arganolja (som är en av de mest exklusiva oljorna), jojobaolja och kokosnötsolja som djupt återfuktar skägget. Hampafröolja är fuktgivande och innehåller höga halter av protein samt Omega 3, 6 och 9 som kan stimulera skäggväxten. Doftsatt med naturliga essentiella oljor.
Doft: Factory (cederträ, frankincense och bergamott) & Noble (grapefrukt, tangerine och bergamott)

Big Red Beard Balm (75 ml)
Ett vårdande skäggvax med hög stadga. Den håller ihop ostyriga skäggstrån och formar skägget. 100% naturliga ingredienser, doftsatt med naturliga essentiella oljor. Den innehåller arganolja och jojobaolja som djupt återfuktar skägget. Hampafröolja är fuktgivande och innehåller höga halter av protein samt Omega 3, 6 och 9 som kan stimulera skäggväxten. Sheasmör och kokossmör penetrerar skäggstråna och återfuktar, samtidigt som det ger stadga.
Factory (cederträ, frankincense och bergamott)

Big Red Moustache Wax (30 ml)
Ett vattenresistent mustaschvax som ger medium stadga och bra hållfasthet till din mustasch. Perfekt för en naturlig form eller en handlebar. 100% naturliga ingredienser, doftsatt med naturliga essentiella oljor. Den innehåller jojobaolja som djupt återfuktar skägget. Hampafröolja är fuktgivande och innehåller höga halter av protein samt Omega 3, 6 och 9 som kan stimulera skäggväxten.
Noble (grapefrukt, tangerine och bergamott)

No.9 - Walnut
En handtillverkad skäggkam anpassad för medel till långt skägg. Den glider lätt igenom skägget och reder ut tovor. Tillverkad i en laminatteknologi som ger en så hållbar kam som möjligt. Kammen är tillverkad av fem lager, varav de två innerlagren av Eastern Maple ger styrka till konstruktionen. Ett yttre lager med valnöt. Gravyr: "Stay Groomed Gentlemen". Storlek: 9,5 cm x 3,9 cm.

No.5 - Walnut
En "Beard Pick" som tillåter dig att komma åt skägget från en annan vinkel. Den ger en stor greppyta ovanför tänderna. Passar alla skägglängder. Handtillverkad i en laminatteknologi som ger en så hållbar kam som möjligt. Kammen är tillverkad av fyra lager, innerlager av Eastern Maple och ytterlager av valnöt. Storlek: 5,4 cm x 4,7 cm.

No.3 - Walnut
En handtillverkad kam för mustasch, goatee och polisonger. Fintandad med ett litet handtag som gör det möjligt att komma åt med precision. Tillverkad i en laminatteknologi som ger en så hållbar kam som möjligt. Kammen är tillverkad av fyra lager, innerlager av Eastern Maple och ytterlager av valnöt. Storlek: 8,5 cm x 2,2 cm.

No.7 - Walnut
En handtillverkad skägg- och mustaschkam designad för att ha med i fickan. Passar alla skägglängder. Tillverkad i en laminatteknologi som ger en så hållbar kam som möjligt. Kammen är tillverkad av fyra lager, innerlager av Eastern Maple och ytterlager av valnöt. Storlek: 11,4 cm x 2,2 cm.

Ställ i solid valnötsträ
Storlek: 28,6 cm x 10,3 cm x 2,5 cm

Vinnare av Grooming Awards 2015 för Bästa lyx med motiveringen:
"Big Red Beard Combs handtillverkade skäggkammar är tillverkade i exklusiva träslag med en fantastisk finish. Master Kitet med bästsäljande kammarna och en uppsättning skäggvård är ren lyx för både skägg och badrumsskåp!"

Omdöme

Skriv din recension

Skägg & Mustasch Master Kit

Skägg & Mustasch Master Kit

Big Red Beard Combs

Handtillverkade skäggkammar i exklusiva och tåliga material är det som utmärker Big Red Beard Combs. De är redan legendariska för sina högklassiga konstruktioner och det är som att äga ett konstverk när du äger en skäggkam från Big Red Beard Combs. ”Stay Groomed Gentlemen”