Skäggolja och skäggbalm Testkit Större

Skäggolja och skäggbalm Testkit

10-778

Ny

Big Red Beard Combs Pilot Kit är ett perfekt prova-på kit för dig som är nyfiken på Big Reds dofter! Ett kit med trial-size på skäggolja och beard balm i tre dofter, förpackade i ett snyggt presentkit.

Dofter
Dillinger - kryddig citrusdoft. Bay rum, patchouli, svartpeppar och kanel
Factory - en mix av träslag och subtila kryddiga citrusnoter. Cederträ, frankincinse och bergamott.
Noble - mjukt uppfriskande citrusdoft. Grapefrukt, tangerine och bergamott.

Big Red Beard Oil Trial Size
100% naturlig skäggolja som mjukgör och ger näring till skägget och skäggbotten. Innehåller arganolja, jojobaolja och kokosnötsolja som djupt återfuktar skägget. Hampafröolja är fuktgivande och innehåller höga halter av protein samt Omega 3, 6 och 9 som kan stimulera skäggväxten. Doftsatt med naturliga essentiella oljor. Flaska med droppinsats.

Big Red Beard Balm Trial Size
Ett vårdande skäggvax med 100% naturliga ingredienser. Den håller ihop ostyriga skäggstrån och formar skägget. Arganolja och jojobaolja återfuktar skägget. Hampafröolja är fuktgivande och innehåller höga halter av protein samt Omega 3, 6 och 9 som kan stimulera skäggväxten. Sheasmör och kokossmör penetrerar skäggstråna och återfuktar, samtidigt som det ger stadga. Förpackad i en plåtburk med lock.

Omdöme

Skriv din recension

Skäggolja och skäggbalm Testkit

Skäggolja och skäggbalm Testkit

Big Red Beard Combs

Handtillverkade skäggkammar i exklusiva och tåliga material är det som utmärker Big Red Beard Combs. De är redan legendariska för sina högklassiga konstruktioner och det är som att äga ett konstverk när du äger en skäggkam från Big Red Beard Combs. ”Stay Groomed Gentlemen”