The Reserve Kit - Dillinger Större

The Reserve Kit för Skäggvård - Dillinger

10-822

Ny

Big Red Beard Combs The Reserve Kit är ett lyxigt skäggvårdskit med skäggolja, beard balm och en handtillverkad skäggkam med valnötsfinish. Förpackad i en snygg trälåda med logotryck.

Finns i 3 dofter
Dillinger - kryddig citrusdoft. Bay rum, patchouli, svartpeppar och kanel
Factory - en mix av träslag och subtila kryddiga citrusnoter. Cederträ, frankincinse och bergamott.
Noble - mjukt uppfriskande citrusdoft. Grapefrukt, tangerine och bergamott.

Big Red Beard Oil (15 ml)
100% naturlig skäggolja som mjukgör och ger näring till skägget och skäggbotten. Innehåller arganolja, jojobaolja och kokosnötsolja som djupt återfuktar skägget. Hampafröolja är fuktgivande och innehåller höga halter av protein samt Omega 3, 6 och 9 som kan stimulera skäggväxten. Doftsatt med naturliga essentiella oljor. Flaska med droppinsats.

Big Red Beard Balm (30 g)
Ett vårdande skäggvax med 100% naturliga ingredienser. Den håller ihop ostyriga skäggstrån och formar skägget. Arganolja och jojobaolja återfuktar skägget. Hampafröolja är fuktgivande och innehåller höga halter av protein samt Omega 3, 6 och 9 som kan stimulera skäggväxten. Sheasmör och kokossmör penetrerar skäggstråna och återfuktar, samtidigt som det ger stadga. Förpackad i en plåtburk med lock.

Big Red Beard Comb No.9 - Walnut
En handtillverkad skäggkam anpassad för medel till långt skägg. Den glider lätt igenom skägget och reder ut tovor. Tillverkad i en laminatteknologi som ger en så hållbar kam som möjligt. Kammen är tillverkad av fem lager, varav de två innerlagren av Eastern Maple ger styrka till konstruktionen. Ett yttre lager med valnöt. Gravyr: "Stay Groomed Gentlemen". Storlek 9,5 cm x 3,9 cm

Upptäck liknande produkter

Omdöme

Skriv din recension

The Reserve Kit för Skäggvård - Dillinger

The Reserve Kit för Skäggvård - Dillinger

Big Red Beard Combs

Handtillverkade skäggkammar i exklusiva och tåliga material är det som utmärker Big Red Beard Combs. De är redan legendariska för sina högklassiga konstruktioner och det är som att äga ett konstverk när du äger en skäggkam från Big Red Beard Combs. ”Stay Groomed Gentlemen”