Hårklippare HC7110 Större

Hårklippare HC7110

10-2321

Ny

Med Pro Power Precision Steel kan säkerställa att ditt hår alltid ser perfekt ut utan att behöva boka tid hos frisören. Den här smarta hårklipparen har AccuAngle blades vilket betyder att lutningen på bladet (42 grader) är utvecklad gör att ge maximal effektivitet och en riktigt skarp klippupplevelse. Den kraftfulla Pro Power motorn ger dubbelt så bra klippförmåga* vilket betyder att du får ett snabbare resultat.

De innovativa SlideSelect kammarna gör att du med precision kan ställa in längden efter ditt önskemål på ett snabbt och enkelt sätt. Välj mellan längderna 1-44mm genom att enkelt skjuta på reglaget på trimmern. Tack vare kammarnas automatiska lås behöver du inte oroa dig att kammen ska flyttas under användning, den längd du valt kan du vara säker på att få. Pro Power Precision Steel kan användas både med och utan sladd, på en full laddning som tar 14-16 timmar kan du använda den i 40 min utan sladd.

Funktioner:
- Avancerad bladgeometri
- AcuAngle blad
- SlideSelect justerbara kammar med lås
- Rostfria stålblad
- Sladd/Sladdlös med upp till 40 min användningstid
- 14-16 h laddningstid
- Comfort tip blad
- 2 justerbara kammar: 1-44mm
- LED laddningsindikator
- Rengöringsborste
- Oljeflaska

Omdöme

Skriv din recension

Hårklippare HC7110

Hårklippare HC7110

Remington

Remington är ett internationellt varumärke som funnits i över 80 år och som tillverkar produkter för både män och kvinnor. Tack vare deras ständiga forskning runt om i världen och deras nära samarbete med professionella hårspecialister kan Remington leverera pålitliga produkter av hög kvalitet. Remington erbjuder dessutom 100 dagars öppet köp på sina produkter för att säkerställa att du som konsument alltid är nöjd.