Hårklippare HC5880 Större

Hårklippare HC5880

10-2328

Ny

Virtually Indestructible Hair Clipper är Remingtons starkaste hårklippare någonsin. Detta sofistikerade och högkvalitativa verktyg är idealiskt för hemmabruk med sin robusta och hållbara design. Klippningen blir enkel tack vare den kraftfulla motorns vridmoment, klippfunktionen ger ett superbt resultat, och slitstyrkan gör att apparaten klarar av alla fall och slag.
Den drivs med Dubbla Litiumbatterier och har en användningstid på upp till 2 timmar. Och om det inte vore nog, så ger de högkvalitativa japanska bladen i rostfritt stål en avancerad klippning med imponerande finish. Vad gäller precision och kraft, har Virtually Indestructible Hair Clipper det där lilla extra med en klipprestanda på 350 mm/s.

Den här hårklipparen är kraftfull och mer eller mindre oförstörbar, gjord av samma virke som många visir, vindrutor och arbetsverktyg, tål lång och regelbunden användning med bibehållen optimal prestanda.

Omdöme

Skriv din recension

Hårklippare HC5880

Hårklippare HC5880

Remington

Remington är ett internationellt varumärke som funnits i över 80 år och som tillverkar produkter för både män och kvinnor. Tack vare deras ständiga forskning runt om i världen och deras nära samarbete med professionella hårspecialister kan Remington leverera pålitliga produkter av hög kvalitet. Remington erbjuder dessutom 100 dagars öppet köp på sina produkter för att säkerställa att du som konsument alltid är nöjd.