Hårklippare HC9700 Större

Hårklippare HC9700

10-2329

Ny

Remington Salon Collection, Ultimate Hair Clipper HC9700

Salon Collection – exklusivt designad serie för professionella hårstylister och frisörer.

Denna serie är framtagen och uttänkt för stylister med produkter som håller högklassig kvalitet, ger ett högpresterande resultat och har långvarig hållbarhet.

Remington Ultimate Performance Hair Clipper har en borstlös motor med motorliv på 10 000 timmar, dubbel Litiumkraft och levererar en professionell klippning på 400mm/sek. Hårklipparen har blad av japanskt stål samt ett kraftfull yttre av polykarbonat som används i kravallutrustning och kan tappas upprepade gånger utan att ta skada. Med sitt säkra grepp och bekvämlighet har den en låg ljudnivå och garanterar låg vibration. Ultimate Performance Hair Clipper kan användas med sladd – och utan sladd i upp till 150 minuter efter fyra timmars laddning.

De professionella kammarna gör det enkelt att skräddarsy din styling och längd med ett bekvämt reglage för precisionsklippning. Hårklipparen är fullt tvättbar och har ett avtagbart bladsystem som är enkelt att hålla rent.

Produktspecifikation
- Borstlöst motorsystem ger motorliv på 10,000 timmar
- Professionell klippupplevelse (400mm/s)
- Precisionsblad av rostfritt japanskt stål
- Fullt tvättbar – för enkel rengöring
- Reglage för precisionsklippning
- Högklassigt hölje av polykarbonat
- Dubbel Litiumkraft ger 150 min användningstid
- Sladd/sladdlös
- Laddningstid 4 timmar
- Snabbladdningsfunktion
- Avtagbart bladsystem
- Professionell gradering på kammar
- LED-indikator visar lågt batteri/laddning
- Laddningsställ

Omdöme

Skriv din recension

Hårklippare HC9700

Hårklippare HC9700

Remington

Remington är ett internationellt varumärke som funnits i över 80 år och som tillverkar produkter för både män och kvinnor. Tack vare deras ständiga forskning runt om i världen och deras nära samarbete med professionella hårspecialister kan Remington leverera pålitliga produkter av hög kvalitet. Remington erbjuder dessutom 100 dagars öppet köp på sina produkter för att säkerställa att du som konsument alltid är nöjd.